Eenmalige werken :

Nadat uw wensen en verwachtingen duidelijk voor ons zijn, werken we een gedetailleerde offerte uit, met een volledige beschrijving van de werken, de gebruikte materialen, de werkmethoden, de timing.... Hierbij zal u ook een volledige prijsbeschrijving ontvangen. Al onze prijzen zijn pakketprijzen en bijgevolg all-in : zowel werk, gebruikte materialen, machines, verplaatsingen, afvoer van stortmateriaal, planten,..... In overleg met de klant wordt ook het BTW-tarief hierbij vermeld. Omdat alle gegevens meteen vermeld zijn in de offerte, heeft de klant nadien geen enkele verrassing : het werk wordt uitgevoerd zoals afgesproken en de factuurprijs is achteraf precies bekend.

Onderhoudscontracten :

We bieden ook all-in onderhoudscontracten aan. Hierbij worden de onderhoudswerkzaamheden gespreid over een volledig jaar en zitten alle onderhoudskosten mee vervat in dit contract, zoals snoeibeurten, eventueel verticuteren van grasperken, meststof voor planten en/of grasperk, afvoer van onkruid en snoeimateriaal, opruiming.... De frequentie van het onderhoud en de inhoud van het onderhoudscontract worden uiteraard op maat van de klant uitegewerkt. Voordeel is dat er een fikse korting wordt gerekend op deze contracten en dat de kostprijs van de meer arbeidsintensieve maanden, mee verdeeld worden in een maandelijks vast bedrag welke wordt aangerekend.

Thomas Coeck

 

Thomas promoveerde aan de Katholieke Hogeschool Kempen Geel als Bachelor in de Agro- en Biotechnologie, richting tuinbouw, met grote onderscheiding. Samen met deze promotie en de daarbij horende technische kennis in de plantkunde, materiaalstudie en machinekennis, behaalde hij ook een aantal gespecialiseerde attesten, nl. vol-VCA (veiligheidsattest leidinggevenden) en getuigschrift als erkend verkoper-gebruiker van fytofarmaceutische producten.

Projecten

  • beregening
  • aanlegherentals4
  • grachtschoeing4
  • 3bouw4
  • 3bouw3
  • 3bouw2
  • 3bouw1

PARTNERS

 
 
 

 

 
 
 

Contact

 

 

ORGIDEE bvba
RPR Antwerpen: 867008269

Berkemei 133

2980 Halle (Zoersel)

Tel: 03/383.00.21